گوش و حلق و بینی

نسرين محمدي

sarreshtedar

ورودی يك - طبقه دوم

بخش گوش و گلو و بينی و جراحی سر و گردن دانشکده پزشکی با سابقه طولانی در امر آموزش و درمان , با حضور اساتيد  هئيت علمی و رزيدنت ها , مجهز به انواع تجهيزات پيشرفته تشخيصی و درمانی مدرن نظير ليزر , آندوسکوپی جراحی , ميکروسکوپی پيشرفته , اديومتری , کارگاه آموزشی استخوان گيجگاهی و ............ بوده و دارای بخشهای اورژانس – بخش بيماران بستری – درمانگاه – اتاق عمل در تمامی 24 ساعت و همه طول سال در خدمت بيماران – دانشجويان – کارورزان – دستياران و مراکز آموزشی و تحقيقاتی می باشد .

تعداد كادر پرستاري:20 نفر

تعداد اتاقها: يک 6 اتاق جهت بستری بيماران و 5 اتاق پشتيباني مي باشد.

تعداد تخت فعال : 16

ميانگين اشغال تخت: 49%

متوسط طول اقامت بيمار: 2 روز

در این بخش:

در این بخش بيماران گوش و حلق و بينی، پذیرش و درمان می شوند . اعمالی که در این بخش انجام می شوند شامل لوزه، تمپانوپلاستي، آندوسكوسينوس، رينوپلاستي، سيتوپلاستي، ماسيتوئيدكتومي، لارنژكتومي مي باشد .معمولا بیمارانی که اعمال جراحی الکتیو يا سرپائی دارند همان روز بستری می شوند و اکثرا روز بعد مرخص می گردند . البته بیماران جراحی های بزرگ نظیر لارنژكتومي و یا بیمارانی که به علت آبسه ها و تومورهای مختلف سر و گردن بستری می شوند و همچنین بعضی از بیماران ترمیمی طول اقامتشان در بخش زیادتر است . این بخش شامل 16 تخت فعال است که 1 تخت ايزوله و بقيه اتاقها 2 يا حداکثر 3 تخته مي باشند.

دكتر احمدرضا اخوت– دانشيار

دکتر مهرداد رقاع - استادیار

دكتر سعيد سهيلي پور - دانشيار

دكتر فرهاد مختاری نژاد

1- جهت دانشجویان پزشکی , اینترنها و دستیاران :

آموزشهاي باليني جهت دانشجويان سال پنجم پزشكي – كارورزان – رزيدنتهاي دانشكده پزشكي شامل: ‌گزارش هاي صبحگاهي – ويزيت هاي روزانه بر بالين بيماران – تشكيل كلاسهاي ويژه آموزشي (‌راديولوژی – ژورنال كلوپ ) – كنفرانس هاي آموزشی –انجام اعمال جراحي مختلف مربوطه در اطاقهاي عمل توسط اعضاي هيئت علمي با آموزش رزيدنتها و اينترنها

2- جهت دانشجویان سایر رشته ها :

آموزش دانشجويان دندانپزشكي – توانبخشي – پرستاري – تغذيه – مديريت و آمار بطور جنبی توسط اساتيد گروه انجام می پذيرد.

فلو چارت پذيرش بيمار