آي سي يو اطفال

خانم ساناز شريفيان

sharifian

ورودي چهار - طبقه سوم

بهبود كودكان شما ، آرزوي ماست.

تعداد كادر پرستاري: 14 نفر

تعداد اتاقها: شامل يك وارد كلي جهت بستري بيماران و 2 اتاق پشتيباني مي باشد.

تعداد تخت فعال: داراي 4 تخت فعال مي باشد.

ميانگين اشغال تخت: 98%

متوسط طول اقامت بيمار: حدود يك هفته

در این بخش:

اين بخش با چهار تخت فعال تنها آي سي يو اطفال استان اصفهان به شمار مي رود كه شيرخواران و كودكان بسيار بدحال كه نيازمند مراقبتهاي ويژه قلبي و تنفسي هستند، از يك ماهگي تا 16 سالگي در اين بخش بستري مي گردند. هدف از تاسيس اين بخش ارائه خدمات با كيفيت به كليه شيرخواران و كودكان نيازمند مراجعه كننده به اين مركز مي باشد. در اين بخش تنها بيماران گروه داخلي اطفال بستري مي شوند. بيماران بستري عموما دچار بيماريهايي نظير پنوموني ، سپتيسمي ، تشنج ، گيلن باره ، مياستني گراويس ، نارسايي كليه ، انواع بيماريهاي قلبي ، پنوموتوراكس، تومور مغزي ، غرق شدگي ، بيماريهاي متابوليك ، CF و .... مي باشند و در اكثر مواقع نيازمند تهويه مكانيكي مي باشند . كليه بيماران بستري تحت مانيتورينگ قلبي قرار مي گيرند و مراقبتهاي ويژه آي سي يو جهت آنها انجام مي گردد. هر بيمار روزانه توسط پزشك معالج اصلي خود ويزيت مي شود و مسئوليت بيمار بطور مستقيم با پزشك معالج وي مي باشد و تمامي بيماران توسط متخصصين بيهوشي از نظر وضعيت تنفسي ويزيت مي گردند. بيماران در شيفتهاي عصر و شب توسط رزيدنت ارشد اطفال ويزيت مي شود.

لیست پزشكان

جهت دانشجويان پزشكي ، اينترنها و دستياران :

آموزش بر بالين بيماران منحصرا جهت دستياران و اينترنها و برگزاري كلاسهاي تئوري كه بصورت گزارش صبحگاهي ، معرفي case ، كنفرانس اساتيد (CME) جهت كليه رده هاي آموزشي مي باشد.

جهت دانشجويان ساير رشته ها :

دانشجويان پرستاري زير نظر اساتيد دانشكده پرستاري تحت آموزش قرار مي گيرند.

عناوين تجهيزات منحصر به فرد و نوين موجود در بخش :

دستگاه ECG ، وارمر ، نبولايزر، انواع پمپ انفوزيونها و سرنگ پمپ ها ، سه نوع مختلف از ونتيلاتور (به تعداد 9 عدد )، الكترو شوك ، ويبراتور، پالس اكسيمتري انگشتي ، اندازه گيري cvp مركزي ، ....

نتایج ارزشیابی سال 1389

نتایج  ارزشیابی سال 1388