هماتولوژی

فوق تخصص خون و انکولوژی-استاديار

ژاله صالحي

salehi

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید">این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ورودی سه– طبقه چهارم

نيازمندی مردم به شما از نعمت های الهی است ، از نيازمردم و خدمت به آنها ملول نشويد.

تعداد كادر پرستاري: 21 نفر

تعداد اتاقها: شامل 13 اتاق بستري بيماران و 7 اتاق پشتيباني مي باشد.

تعداد تخت فعال: داراي28 تخت فعال مي باشد.

ميانگين اشغال تخت: 87%

متوسط طول اقامت بيمار: 4 روز

در این بخش:

بيماران با تشخيص بيماريهای خونی و انواع سرطان ها بستری ميشوند.از آنجاييکه بخش هماتولوژی با بخش های ريه و جنرال مشترک بوده تعداد تخت های بيماران هماتولوژی مشخص نمی باشد و در صورت موجود بودن تخت خالی بيمار هماتولوژی پذيرش و بستری می گرددو با توجه به وجود تخت های شناور در مرکز در صورت نبود تخت ،بيمار در بخش های ديگر بستری و ويزيت ميگردد. در اين بخش اعمال کموتراپی، تزريق داخل نخاعي، بيوپسي مغز استخوان، تپ مايع پلور وصفاق و کموتراپی داخل آن، پلاسما فرز، تزريق خون، پلاکت وساير فرآورده های خونی جهت بيماران انجام می شود.

جهت دانشجويان پزشكي ،اينترنها و دستياران :

فعاليتهاي آموزشيجهت دانشجويان پزشکی،اينترن ها و دستياران به صورت راند بخش و گزارش صبحگاهی، کنفرانس هفتگی و درمانگاه آموزشی مي باشد.

جهت دانشجويان ساير رشته ها :

برگزاری کلاس های آموزشی توسط سرپرستار وپرسنل بخش