غدد

خانم سوسن گلزاری

golzari

ورودی چهار - طبقه اول

حكمت وزيدن باد رقصاندن برگها نيست، بلكه امتحان ريشه هاست.

تعداد كادر پرستاري:23 نفر

تعداد اتاقها: شامل 13 اتاق عمل و 14 اتاق پشتيباني مي باشد.

تعداد تخت فعال: داراي 31 تخت فعال مي باشد.

ميانگين اشغال تخت: 70%

متوسط طول اقامت بيمار: حدود دو هفته

در اين بخش:

در اين بخش کليه اقدامات تشخيصی و درمانی جهت تشخيص و درمان بيماری های متابوليک شامل ديابت – هايپرليپيدمی – بيماری های افزايش عملکرد غدد اندرکرين مانند هايپر تيروئيديسم، هايپر کورتيزوئيسم، هايپرآندروژئيسم، هيپرآلدوسترونيسم و ... و کاهش عملکرد غدد اندوکرين مانند نارسايی آدرنال، نارسايی هيپوفيز و ... و اختلالات هموستاز کلسيم و فسفر و انواع تست های تشخيصی نيازمند بستری مانند تست محروميت ازآب، تست Fasting 72 ساعته و ساير تستهايی که نياز به بستری ندارند مانند FNAB انجام می شود .

در اين بخش علاوه بر اقدامات تشخيصی درمانی با توجه به اهميت آموزش در بهبود، بيماران ديابتی توجه خاص به آموزش بيماران در زمينه های مختلف مانند آموزش تغذيه، آموزش مراقبت از پای ديابتی، آموزش نحوه پيگيری و مراقبت های بعدی مورد نياز به بيماران داده می شود .

دکتر مسعود امينی

دکتر اشرف امين الرعايا

دکتر  بيژن ايرج

دکتر حسن رضوانيان