سي تي اسكن

6691947

طبقه همكف- مجاور ورودي اورژانس

در این بخش:

بخش CT Scan بيمارستان الزهرا ( س ) از سال 1376 با يك دستگاه Conventional از شركت GE شروع به كار نموده است و از سال 1382 با خريد يك دستگاه اسپيرال شيمادزو و مدل 7800 TE تعداد دستگاهها به دو عدد افزايش يافته است. اين بخش به صورت شبانه روزي با استفاده از تجارب كارشناسائي كارآزموده راديولوژي به بيماران سرويس دهي مي دهد و به طور متوسط حدود 90 نفر پذيرش دارد كه شامل بيماران اورژانس و بستري و سرپائي مي باشد . در اين مركز معمولا بيماراني كه CT Scan مغز و اندام دارند با دستگاه conventional سي تي مي شوند و بيماراني كه CT Scan اسپيرال از ناحيه گردن به توسط دستگاه انژكتور انجام مي شود و چاپ فيلم توسط دستگاه Lazer imager صورت مي گيرد. پس از گرفتن آزمايش BUN/Cr و نرمال بودن آنها CT Scan ايشان انجام مي شود. ريپورت CT ها سيستم تصوير برداري متصل به شبكه Pacs مي باشد تا قابل آرشيو و بهره برداري توسط ساير پزشكان در بخش هاي ديگر باشد و همچنين در ريپورت CT Scan با آپشنهايي كه دارد به راديولوژيست كمك كند .

در اين بخش اقدامات Intervention همچون بيوپسي تحت گايد CT Scan و سونوگرافي و تخليه آبسه و بلوكاژ انجام مي گيرد .

خانم دكتر آتوسا اديبي

آقاي دكتر رضا بصيرت نيا

آقاي دكتر علي حكمت نيا

آقاي دكتر مهري سيروس