رادیولوژی

کارشناس رادیولوژی

ورودی يك - طبقه دوم

در این بخش:

بخش راديولوژي بيمارستان از سال 72 با يك دستگاه راديوگرافي shimadzu ، 2 عدد دستگاه راديولوژيPhilips و دو دستگاه remote control fluoroscopy و تعداد 11 عدد دستگاه راديوگرافي پرتابل شروع به كار كرده است .

خدمات رساني در اين واحد به شكل شبانه روزي و با تعداد حدود 400 بيمار در شبانه روز انجام مي گردد .

اين مركز تنها مركز دانشگاهي استان مي باشد كه با تنوع زياد درخواستهاي گرافي همچنين پوشش دهي به گرافي هاي رنگي با تعرفه دولتي در خدمت همشهريان محترم مي باشد .

در حال حاضر با استفاده از سيستم CR گرافي ها به صورت ديجيتيال پرداژش شده و با كمك شبكه Pacs تصاوير راديوگرافي در بخش هاي مختلف قابل مشاهده مي باشد .

واحد سونوگرافي مركز با داشتن 3 دستگاه سونوگرافي داپلر و 4 دستگاه سونوگرافي ساده و يك دستگاه سونوگرافي پرتابل از مجهزترين بخش هاي سونوگرافي استان مي باشد .

اين واحد به صورت شبانه روزي با پذيرش روزانه 180 بيمار كه تقريبا" 50 نفر آنها بيماران سرپائي مي باشند مشغول خدمت رساني مي باشد .

خانم دكتر آتوسا اديبي

آقاي دكتر رضا بصيرت نيا

آقاي دكتر علي حكمت نيا

آقاي دكتر مهري سيروس