مقاله ها

برگزاري مراسم تکریم و معارفه مدير كانون بسیج جامعه پزشکی مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

به گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، مراسم تکريم و معارفه مديران قديم و جديد كانون بسيج جامعه پزشکی مركز آموزشي درماني الزهرا (س) روز چهارشنبه بيست و يكم فروردين‌ماه با حضور دکتر كرباسي رئيس سازمان بسيج جامعه پزشکی استان اصفهان،  دکتر يزداني مسئول امداد و درمان بسيج، خانم دكتر داوري مسئول كانون هاي بسيج، دكتر رضواني مدير عامل، دكتر عباسي معاون درمان، دكتر سهرابي معاون پشتيباني و توسعه، دكتر سالكي مدير خدمات آموزشي، رحماني منش مدیر خدمات پرستاری ومراقبتی، موفق مدير روابط عمومي و ارتباطات مردمي و جمعي از جانبازان مركز در سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.

با اشاره به حسن خلق، بلندنظری و تعامل بسیار مطلوب دکتر علي اكبر جنگجو مدير سابق كانون بسيج جامعه پزشکی با مسئولان مركز، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان از زحمات وی در طول دوران تصدی اين مسئوليت قدردانی کرد.در ادامه برادر بسيجي جانباز دكتر سيد مهدي ابطحي بعنوان مدير جديد كانون بسيج جامعه پزشکی مركز آموزشي درماني الزهرا (س) معرفي گرديد. در پايان دكتر رضواني مديرعامل مركز از تعدادي از جانبازان تقدير نمود.

basij

شما اینجا هستید: صفحه اصلی