x

بازدید رئیس گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه پزشکی سیلسیا لهستان از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، در راستای افزایش تعاملات علمی میان دو کشور ایران و لهستان، و با پیگیری ماچی فائوکوفسکی سفیر لهستان در ایران، روز پنجشنبه شانزدهم تیر ماه، پروفسور مارک ماندرا (Prof. Marek Mandera ) رئیس گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه پزشکی سیلسیا  کاتوویتس لهستان از بخش های جراحی مغز و اعصاب، مراقبت های ویژه جراحی اعصاب و جراحی اطفال مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) بازدید نمود. در این بازدید در جلسه ای با حضور دکتر مهرداد نوروزی رییس، دکتر سید محمدرضا صفوی معاون درمان و دكتر فیروزه معین زاده  معاون آموزشي بیمارستان، دکتر مجیدرضوانی عضو هیأت علمی گروه جراحی مغز و اعصاب، لیلا برومند مسئول بخش اطلاع رسانی مدیریت روابط بین الملل و دکتر پیام شیروانچی مشاور مدیریت امور بین الملل دانشگاه، همکاری های علمی بین  مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و دانشگاه علوم پزشکی سیلسیا لهستان مورد بحث قرار گرفت. در ادامه پروفسور مارک ماندرا در جلسه ای با حضور دستیاران گروه جراحی مغز و اعصاب، توانمندی های علمی دانشگاه سیلسیا لهستان را بیان نمود.