سخنراني پروفسور مجيد سميعی در مركز آموزشي درماني الزهرا (س) (28/03/1393)

بنا بر گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، پروفسور مجيد سميعی جراح برجسته مغز و اعصاب و رييس فدراسيون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب، صبح روز سه شنبه 27 خرداد ماه در جمع کثيری از اساتيد، پزشکان، دانشجويان و پرسنل مركز آموزشي درماني الزهرا (س) در تالار محسن ابن علي(ع) اين مركز سخنراني نمود. پروفسور سميعی با بيان اينکه زيباترين محيط، محيطی است که دانشجويان در آن حضور دارند، اظهار کرد: دانشجويان مهمترين اعضای کشور هستند و هر کدام بايد بدانند که با ورود به دانشگاه افتخاری بزرگ نصيبشان شده است، بنابراين نبايد خود را دست کم بگيرند.  وي گفت: در چند سال آينده زنان مناصب کليدی کشور را به دست خواهند گرفت؛ درحاليکه اگر به گذشته نگاه کنيم، زنان به دلايل مشکلات گوناگون سهم زيادی در کارهای علمی نداشته اند. وي در ادامه افزود: به اعتقاد من هيچ دانشمند و محققی بدون حس مسئوليت اجتماعی برای هم نوع خود به جايی نمی‌رسد، پس بايد در انتخاب افرادی که می‌خواهيم بر روی آن‌ها سرمايه گذاری کنيم علاوه بر استعداد علمی، به شخصيت آنها نيز توجه کنيم.  وی با اشاره به پيشرفت‌های علمی ايران گفت: در گذشته افرادی که به دنبال تحقيقات بودند با مشکلات مالی مواجه می‌شدند اما بايد اين فرهنگ را تغيير داد و کمک‌های علمی و مالی به دانشجويانی که می‌خواهند تحقيق کنند ارائه شود. پروفسور سميعی گفت: اگر در زمان مسئوليت فردي، سطح علمی کشور پيشرفتی نداشته باشد، مشخص می‌شود که وي صلاحيت آن مسئوليت را نداشته است. پروفسور سميعی در پايان سخنان خود اعلام نمود: طبق هماهنگی با مسئولين دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شهردار محترم، موافقت گرديد همانند مرکز علوم اعصاب در آلمان، يك مرکز بين المللی علوم اعصاب نيز در مجاورت مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) با سرعت زياد و در کمترين زمان ممکن با تمام امکانات پيشرفته روز دنيا احداث شود.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 28 خرداد 1393 ساعت 09:27