كسب مقام سوم تيم فوتبال پيشكسوتان مركز آموزشي درماني الزهرا (س) در مسابقات جام رمضان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان (02/05/1393)

بنا بر گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س) و به نقل از آقاي نصيري رابط ورزش مركز، در مسابقات ورزشي كاركنان دانشگاه علوم پزشكي، جام رمضان، تيم فوتبال پيشكسوتان اين مركز، روز چهارشنبه 1 مرداد ماه با نتيجه سه بر يك تيم فوتبال سازمان نظام پزشكي را شكست داد و به مقام سوم در اين مسابقات نائل گرديد. در پايان مسابقات طي مراسمي با حضور دكتر يوسفي معاون توسعه مدیریت و منابع و دكتر شاهمرادی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه جام و لوح هاي قهرماني سه تيم برتر اهدا گرديد. شايان ذكر است در اين مسابقات تيم هاي فوتبال پيشكسوتان معاونت توسعه مدیریت و منابع  و مركز آموزشي درماني آيت اله كاشاني به ترتيب موفق به كسب مقام هاي اول و دوم گرديدند.

آخرین بروز رسانی در پنجشنبه, 02 مرداد 1393 ساعت 11:37