درخشش ورزشكاران مركز آموزشي درماني الزهرا (س) در مسابقات ورزشی خواهران وبرادران جام رمضان ۹۳ دانشگاه علوم پزشكي اصفهان (04/05/1393)

بنا بر گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س) و به نقل از آقاي نصيري رابط ورزش مركز، مسابقات ورزشي خواهران دانشگاه علوم پزشكي، جام رمضان، در پنج رشته، دارت، پرتاب پنالتی بسکتبال ، آمادگی جسمانی، شنا و تنیس روی میز  از ساعت ۲۲ لغایت ۲۴ در سالن ورزشی شهید موحدی برگزار شد. در رشته دارت، مريم غراوي از واحد الكترو به مقام اول، در رشته تنیس روی میز، شيما صفازاده از حاكميت باليني به مقام دوم و در رشته آمادگی جسمانی،  مهناز كدخدائي از پاتولوژي به مقام سوم  دست يافتند و از فرزندان كاركنان، مليكا واصل و شايق شيراني در رشته دارت به ترتيب مقام هاي دوم و سوم  را كسب كردند.شايان ذكر است در مراسم توزیع جوائز نفرات برتر هریک از رشته ها، ، از طرف مدیریت تربیت بدنی به كاركنان کارت هدیه نقدی و به فرزندان دختر ايشان وسایل ورزشی اهدا گردید. در ضمن مقام اول شنا در رده بالای 55 سال را آقای مرتضی ابراهیم پور از پرسنل پرستاری اورژانس کسب نمودند.

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 05 مرداد 1393 ساعت 11:24