همودياليز

فريده صمدي

Picture1

طبقه همكف - انتهاي سالن درمانگاه

پزشکان و پرسنل بخش همودياليز با تمام توان در خدمت بيماران همودياليزی هستند واز خداوند متعال آرزوی شفای عاجل برای بيماران وسلامتی برای کادر درمانی دارند.

تعداد كادر پرستاري:18 نفر

تعداد اتاقها: شامل یک سالن و یک اتاق ایزوله برای بیماران هپاتیت ب همچینین اتاق های غذا خوری بیماران و پرسنل و رختکن بیماران و اتاق تصفیه آب و انبار تجهیزات پزشکی  مي باشد.

تعداد تخت فعال :

9 تخت برای بیماران عادی و یک تخت برای بیماران هپاتیت ب

ميانگين پذيرش ماهيانه: 900  الي  1000 نفر

متوسط طول اقامت بيمار : 4 ساعت

در اين بخش:

بخش همودياليز مرکز با شش تخت فعال آذر ماه 1378 شروع به فعاليت نمود که در حال حاضر به ده تخت افزايش يافته است .

بيماران با نارسايي حاد ومزمن کليه در اين مرکز تحت همودياليز قرار می گيرند. بيماران سرپايی؛ طبق نوبت دهی که برای آنها انجام می شود از منزل مراجعه و پس از انجام همو دياليز به منزل بر می گردند.

سایر بيماران بستری در بخش های درمانی به شکل اورژانسی از بخش های مربوطه به بخش همو دياليز منتقل شده وپس از انجام دياليز مجددا به بخش مربوطه منتقل می شوند .در این بخش؛دياليز برای بيماران بزرگسال انجام می شود.

دكتر شيوا صيرفيان- دانشيار

دکتر شهرام طاهري - دانشيار

دکتر محمد متين فر - استادیار

دكتر مژگان مرتضوي- استاديار