بمناسبت عید سعید غدیر خم، مسابقات دارت توسط كانون بسیج جامعه پزشکی و با همكاري روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س) برگزار گرديد.

بنابرگزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س)، بمناسبت عيد سعيد غدير خم، مسابقات دارت، توسط كانون بسیج جامعه پزشکی و با همكاري روابط عمومي، با حضور 58 نفر از کارکنان در نمازخانه مركز برگزار شد. اين مسابقات در دو گروه بانوان و آقايان برگزار و محمد مزدك مربي دارت، نظارت و محاسبه امتياز شركت كنندگان در مسابقات را به عهده داشت. در مرحله اول مسابقات، روز پنجشنبه شانزده مرداد ماه، چهار نفر كه بالاترين امتياز را كسب نمودند جهت برگزاري مسابقات فينال و رده بندي انتخاب شدند. مسابقات رده بندي روز پنجشنبه بيست و سوم مرداد ماه برگزار و بهجت طاهري از معاونت درمان، غلامرضا صادق خاني از منابع انساني، امير نوابي از بانك خون و سجاد صفري از شركت تعاوني مقام هاي اول تا چهارم را كسب كردند. در پايان اين مسابقات، جوايز نفرات برتر با حضور دكتر رضواني مدير عامل، دكتر سهرابي معاون پشتيباني و توسعه، دكتر عباسي معاون درمان، دكتر ابطحي مدير كانون بسیج جامعه پزشکی و جمعي ديگر از مسئولين اهدا شد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار برگزاري مسابقات دارت در مركز آموزشي درماني الزهرا(س)