x

بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)

دکتر فریبرز خوروش معاون درمان به همراه مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آستانه تحویل سال نو ضمن بازدید از مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)، سال نو را به کارکنان حوزه سلامت تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)، دکتر فریبرز خوروش معاون درمان و دکتر علی اکبر جنگجو مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درآستانه تحویل سال نو به همراه، دکتر مینو موحدی رییس مركز،  دکتر کیهان گلشنی معاون درمان، دکتر رضا کاظمی معاون پژوهشی، دکتر اعظم ظفربخش معاون فرهنگی، دکتر محمدرضا مذنبی اصفهانی مدیر درمان و جمعی دیگر از مسئولین مرکز از بخش های مختلف مركز آموزشی درمانی الزهرا(س) بازدید کردند.

در این بازدید نحوه ارائه خدمات به مراجعان و بیماران در این مرکز درمانی بررسی شد.

بر اساس این گزارش، معاون درمان دانشگاه، در گفتگو با پرسنل و کادر درمان از زحمات بی‌دریغ آنان قدردانی و فرارسیدن بهار طبیعت و عید نوروز را تبریک گفت.