تجدید میثاق کارکنان مركز آموزشي درماني الزهرا(س) با شهدا

جمعی از مسئولین و کارکنان مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، با حضور در مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه، با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، به مناسبت ۲۲ اسفندماه «روز بزرگداشت شهدا»، و با هدف ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت، مراسم تجدید میثاق با شهدا، روز سه شنبه بیست و دوم اسفندماه ماه در کنار مزار مطهر پنج شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم که با هماهنگی بسیج کارکنان و روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و با حضور دکتر اعظم ظفربخش سرپرست معاونت فرهنگی و جمعی از مسئولین و کارکنان مرکز برگزار گردید، ضمن گلباران قبور شهدا و قرائت فاتحه، با آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق شد.