نشست رئیس شورای هیئات مذهبی شهر اصفهان با رئیس مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، روز دوشنبه نهم تیرماه در نشستی صمیمی با حضور دکتر مینو موحدی رییس مرکز، دکتر اعظم ظفربخش معاون فرهنگی، دکتر فرزانه کلاهدوزان رئیس کمیسیون ویژه خانواده،بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان، محمد حسن مهرپرور رئیس شورای هیئات مذهبی شهر اصفهان، محمدعلی خبوشانی مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور هیئتهای مذهبی و مساجد و جمعی دیگر از مسئولین مرکز راه های جذب کمک های خیرین و تعامل بیمارستان با هیئات مذهبی بررسی شد.
در ابتدای این دیدار، دکتر مینو موحدی به تشریح جایگاه این بیمارستان به عنوان یکی از قطبهای درمانی کشور پرداخت و اظهار نمود: اصفهان به عنوان قطب 7 کشور ازطرف وزارت بهداشت و درمان، معین پایتخت معرفی شده و بیمارستان الزهرا (س) مرکزیت این قطب را دارد.
رییس بیمارستان تصریح کرد: مرکز الزهرا (س)، با ۲۷ هکتار زمین و ۸۵۰۰۰ متر مربع زیربنا، ۹۳۱ تخت مصوب، ۷۵۰ تخت فعال و ۵۲ بخش درمانی تخصصی و فوق تخصصی، یک مرکز درمانی درجه یک است که در سال ۱۳۵۳ کلنگ زنی و در سال ۱۳۷۱ به بهرهبرداری رسید.
این بیمارستان با ۳۶۰ نفر عضو هیات علمی،3500 نفر فراگیر و 3200 نفر پرسنل، مهم ترین خدمات درمانی مثل پیوند کبد، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان را به بیماران استان و استانهای مجاور ارائه می نماید. دکتر موحدی تاکید کرد ارائه تمام خدمات در این بیمارستان با تعرقه دولتی می باشد که پاسخگوی هزینه های بیمارستان مثل خرید تجهیزات پزشکی، دارو، مواد غذایی، هتلینگ و اجرای پروژه های عمرانی بیمارستان نیست. در ادامه، رئیس شورای هیئتهای مذهبی ضمن تأکید بر نقش بیبدیل هیئتها در فعالیتهای اجتماعی و عامالمنفعه، از آمادگی کامل برای هماهنگی با خیرین برجسته اصفهان جهت تأمین نیازهای بیمارستان خبر داد. وی همچنین افزود که این شورا تمام ظرفیتهای خود را برای حمایت از کادر درمان به کار خواهد گرفت. این دیدار در فضایی همدلانه و متعهدانه، با هدف تقویت همافزایی بین نهادهای سلامت و تشکلهای مردمی، برگزار شد و دو طرف بر ادامه همکاریهای مشترک تأکید کردند.