رفتن به محتوای اصلی
x

نشست رییس مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) با مدیر هوشمندسازی بیمارستانی صاایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س)، روز دوشنبه بیست و پنجم فروردین ماه 1404، دکتر مینو موحدی رییس بیمارستان در نشستی، با مهندس سیفی نیا مدیر هوشمندسازی بیمارستانی صاایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که دکتر رضا کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی دیگر از مسئولین بیمارستان، نمایندگان دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مهندس نیرین کارشناس عمران و مهندس مسعودی کارشناس مکانیک و تجهیزات پزشکی صاایران نیز حضور داشتند، دکتر موحدی ضمن تشکر از حضور مهندس سیفی نیا و هیئت همراه گفت: امیدوارم  همکاری‌ با صاایران منجر به رفع نیازهای فعلی بیمارستان در زمینه بازسازی و رفع چالش‌های مربوط به حفظ و نگهداری اتاق های عمل در بیمارستان شود. رییس بیمارستان همچنین برای همکاری‌های مشترک در زمینه احداث اتاق عمل پیوند کبد در مرکز اعلام آمادگی کرد.

در ادامه این نشست، مهندس سیفی نیا مدیر هوشمندسازی بیمارستانی صاایران ضمن قدردانی از زحمات رئیس بیمارستان و تمامی کارکنان و مدافعان سلامت، بیان داشت: ما در شرکت صاایران با استفاده از فن آوری های مختلف دیجیتال در حوزه های هوشمندسازی بیمارستان، ساخت اتاق های عمل و تجهیزات پیشرفته اتاق عمل تلاش می‌کنیم تا با  بهبود و به روز رسانی اتاق های عمل وضعیت ارایه خدمات در مراکز درمانی را توسعه دهیم.