رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری دوره آموزشی تخصصی تیم HAZMAT مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

به گزارش روابط‌عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، دوره آموزشی تخصصی تیم HAZMAT ( مقابله با مخاطرات مواد خطرناک) با حضور دکتر مینو موحدی، رئیس مرکز و اعضای این تیم و با تدریس مهندس علیرضا سوادکوهی از مرکز آموزش و ایمنی منطقه هسته‌ای اصفهان برگزار شد.

در این دوره، مجموعه‌ای از مباحث تخصصی مرتبط با ارزیابی ایمنی و الزامات پدافند غیرعامل، شناسایی و مدیریت حوادث CBRNE شامل مخاطرات شیمیایی، بیولوژیک، رادیولوژیک، هسته‌ای و انفجاری مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مدرس دوره با تشریح اصول مواجهه و مدیریت شرایط اضطراری، به بررسی آثار و خسارات ناشی از حملات و حوادث احتمالی و راهکارهای کاهش پیامدهای آن در محیط‌های درمانی پرداخت و بر ضرورت آمادگی، واکنش سریع، هماهنگی تیمی و استمرار خدمات سلامت در شرایط بحران تأکید کرد.

بخش دیگری از این آموزش به، حفظ آمادگی کادر سلامت در شرایط حمله و بحران اختصاص داشت و راهکارهای عملی برای حفظ تمرکز و ارتقای توان تصمیم‌گیری کارکنان در موقعیت‌های پرتنش ارائه شد.

تیم HAZMAT به‌عنوان یکی از اجزای مهم نظام آمادگی و پاسخ به شرایط اضطراری در مراکز درمانی، با هدف شناسایی، ارزیابی و مدیریت مخاطرات مواد و عوامل خطرناک و کاهش پیامدهای حوادث CBRNE فعالیت می‌کند.
استمرار آموزش‌های تخصصی و برگزاری تمرین‌های عملی، نقش مهمی در افزایش آمادگی این تیم و ارتقای ایمنی بیماران، کارکنان و محیط درمان دارد.