برگزاری مراسم تجلیل از پرسنل بخش تغذیه به مناسبت روز جهانی آشپز در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، به مناسبت ۲۰ اکتبر، روز جهانی آشپز مراسم تجلیل از پرسنل شرکت طبخ و توزیع غذای مرکز روز چهارشنبه هفتم آبانماه ۱۴۰۴ با حضور دکتر رضا کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع فروغالسادات موسویخواه سرپرست اداره خدمات پشتیبانی آزاده زارعی مسئول واحد تغذیه منیژه شمس مسئول واحد بهداشت و سعید نصر مسئول روابط عمومی مرکز، برگزار شد. در ابتدای این مراسم **دکتر کریمی**با تبریک روز آشپز، گفت:«کیفیت غذا و رعایت اصول بهداشتی در فرآیند پخت و توزیع، تأثیر مستقیمی بر روند درمان بیماران دارد. امیدواریم با حمایتهای بیشتر و ارتقای امکانات، شاهد بهبود روزافزون خدمات تغذیهای در مرکز باشیم.» سپس خانم موسویخواه ضمن قدردانی از تلاشهای کارکنان واحد طبخ و توزیع غذا اظهار داشت: «توجه به طبخ سالم، رعایت استانداردهای بهداشتی و تأمین غذای باکیفیت برای بیماران و کارکنان، نیازمند قدردانی و حمایت ویژه میباشد.» در این آیین از پرویز پرویزی (سرآشپز)، رسول فیروزمند و علی کمالی (آشپزان مرکز) و همچنین محمد سلیمانی، حمید جعفری، حجت حمزهزاده، مهران عیدیوند، محمدرضا بیاتی، اکبر اسحقیان، اصغر ابوالحسنی، غلامرضا آقاحسینی، مرتضی ترابی، محمدرضا گگونانی، محمدجواد تقیان و حجت هارونی با اهدا لوح تقدیر و هدایا قدردانی شد.