برگزاری جلسه مشترک انجمن خیریه پارکینسون اصفهان و انجمن خیریه امداد و درمان حضرت زهرا (س) در مركز آموزشي درماني الزهرا(س)
به گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س)، جلسه مشترک انجمن خیریه پارکینسون اصفهان و انجمن خیریه امداد و درمان حضرت زهرا (س) روز دوشنبه، هشتم بهمنماه، در سالن میلاد مجتمع کوثر برگزار شد. این نشست با حضور دکتر مینو موحدی، رئیس بیمارستان، علی قطبی، مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون، سید محمدباقر حجازی، مدیرعامل انجمن خیریه امداد و درمان حضرت زهرا (س)، معاونین و مسئولین مرکز و جمعی از متخصصین جراحی مغز و اعصاب و داخلی اعصاب برگزار گردید.
در این نشست، دکتر بهرام امین منصور و دكتر مهدي شفيعي از متخصصین جراحی مغز و اعصاب و دکتر احمد چیت ساز متخصص داخلی اعصاب به بررسی اهمیت جراحی DBS، نقش آن در بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون، و ضرورت تجهیز بیمارستان به امکانات پیشرفته برای انجام این عمل جراحی پرداختند. در ادامه، راهکارهای جلب حمایتهای مالی از خیرین و تأمین اعتبارات لازم برای خرید تجهیزات مورد نیاز مطرح شد.
دکتر مینو موحدی ضمن تأکید بر اهمیت این روش درمانی، از همکاری انجمنهای خیریه در تأمین نیازهای بیمارستان قدردانی کرد و خواستار حمایتهای گستردهتر خیرین در این زمینه شد. در ادامه، علی قطبی و سید محمدباقر حجازی نیز بر لزوم همافزایی بین انجمنهای خیریه و جامعه پزشکی برای ارائه خدمات درمانی بهتر به بیماران تأکید کردند.
در پایان جلسه، پیشنهاد شد که با مشارکت خیرین و نهادهای حمایتی، برنامهای جامع برای تجهیز بیمارستان و تسریع روند درمانی بیماران مبتلا به پارکینسون و دیگر بیماران نیازمند به عمل جراحی به روش تحریک عمقی مغز (DBS) تدوین شود. این اقدام میتواند گامی مؤثر در بهبود شرایط درمانی بیماران و فراهمسازی بسترهای لازم برای اجرای موفقیتآمیز جراحی DBS باشد.
شایان ذکر است تحریک عمقی مغز (DBS) یک روش جراحی است که شامل کاشت الکترودهایی در مغز است که تکانههای الکتریکی را ارسال میکنند که فعالیت غیرطبیعی ای را که باعث ایجاد علائم مانند بیماری پارکینسون میشود، مسدود یا تغییر میدهد و میتواند باعث کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی بیماران شود.